Algemeen

Carema Hardware is sinds december 2005 een zelfstandige en volwassen ICT onderneming in mobiele hardware en printer oplossingen. Carema heeft zich gespecialiseerd in de levering en het onderhoud van robuuste hardware. Denk hierbij aan PDA’s, tablets, (mobiele) labelprinters, barcode scanners, voertuig computers en notebooks. Carema beschikt over een enorme hoeveelheid kennis en heeft merken aan zich weten te binden die beantwoorden aan de hoge eisen die de markt stelt.

Naast het leveren van hardware beschikt Carema over haar eigen reparatie centrum. Verder zit een team van technische specialisten klaar om partners van Carema te helpen bij al hun technische vraagstukken. Carema is daarom in staat een hoog service level en verregaande ondersteuning te bieden. Carema gaat dus verder dan enkel het leveren van hardware.


Het beleid van Carema richt zich samen met haar partners op gebruiksvriendelijke en realistische oplossingen voor onder andere fieldservice, field sales, warehousing en logistieke toepassingen. Carema werkt nauw samen met haar partners en assisteert hen bij de implementatie van complete mobiele oplossingen.


Het hoofdkantoor van Carema is gevestigd in Raalte, evenals het Europese magazijn en reparatie centrum. Daarnaast heeft Carema kantoren in Utrecht en Düsseldorf (Duitsland). Naast Nederland en Duitsland is Carema ook actief in de rest van Europa.